Geboortelijsten

(Little) Adhémar is de place to be voor geboortelijsten en geboortegeschenken. Zowel voor de baby zelf als voor broertjes, zusjes én ouders is er voor elk wat wils.

Little Adhemar gebruikt het platform van geboortelijst.be t.a.v. het online beheren van de geboortelijsten. Je kan hier snel en eenvoudig online een cadeautje kopen. Bovendien kan je op de hoogte blijven via leuke foto's of blogs die de ouders op hun babywebsite plaatsen.

>> ga naar de geboortelijsten van Little Adhémar op geboortelijst.be >>

Wij verzorgen graag de geboortelijst van je baby. Kom vrijblijvend langs in onze showroom in Sint-Kruis (Brugge). Een ervaren team staat voor je klaar om je met raad en daad bij te staan met de voorbereiding van je baby's komst. Een afspraak maken is handig, maar hoeft niet persé.

Neem gerust contact via 050 66 69 96 of geboortelijst@littleadhemar.com.

Toekomstige ouders zullen thuis de geboortelijst kunnen voorbereiden. In een aantal muisklikken zal je in alle rust, samen met je partner, ouders, familie, vrienden,… vanop je tablet, computer of smartphone het ruime aanbod kunnen bekijken ter voorbereiding van je afspraak in de winkel.

weldra online