Geboortelijsten

(Little) Adhémar is de place to be voor geboortelijsten en geboortegeschenken. Zowel voor de baby zelf als voor broertjes, zusjes én ouders is er voor elk wat wils. Ons persoonlijk onthaal en ruim assortiment van meer dan 90 merken zullen u moeiteloos overtuigen. De uitmuntende dienstverlening waarbij we altijd voor dat nèt-ietsje-meer gaan, maakt het af. Of het nu voor een eerste kindje is of een tweede of derde of... ons aanbod is zo ruim dat u zeker een mooie keuze kunt maken.

Little Adhemar gebruikt het platform van geboortelijst.be t.a.v. het online beheren van de geboortelijsten. Je kan hier snel en eenvoudig online een cadeautje kopen. Bovendien kan je op de hoogte blijven via leuke foto's of blogs die de ouders op hun babywebsite plaatsen. >> ga naar de geboortelijsten van Little Adhémar op geboortelijst.be >>

Wij verzorgen graag de geboortelijst van je baby. Kom vrijblijvend langs in onze showroom in Sint-Kruis (Brugge). Een ervaren team staat voor je klaar om je met raad en daad bij te staan met de voorbereiding van je baby's komst. Een afspraak maken is handig, maar hoeft niet persé. Neem gerust contact via 050 66 69 96 of geboortelijst@littleadhemar.com.

Toekomstige ouders kunnen thuis de geboortelijst voorbereiden. In een aantal muisklikken kan je via onze webshop categorie BABY UNIVERSE in alle rust, samen met je partner, ouders, familie, vrienden,… vanop je tablet, computer of smartphone het ruime aanbod bekijken ter voorbereiding van je afspraak in de winkel. Eenmaal klaar kan je de lijst makkelijk pdf'en en naar ons e-mailen of afdrukken en meenemen. Probeer het gerust!